Categoriespostorder brudbyrГҐ

Tinders Pride-stickers kommer att finnas tillgangliga i appen fran sam tillsammans etta

Tinders Pride-stickers kommer att finnas tillgangliga i appen fran sam tillsammans etta

Tinder inneha stadse varit en inkluderande plats och varje nagon fran dom ett dejtingapparna att offerer utokade konsidentiteter och sexualiteter gallande sin plattform. Saso varldens mest populara dejtingapp har Tinder aven fungerat som ett tryggt plats stav HBTQIA-communityt att ejakulera ut och utforska forsvinna preferenser. Medlemmarna ager mojlighet att mota nya manniskor online fore de mojligen kanner sig fardig darfor att traffas i verkligheten.

Tinders senaste redogorelse, Future of Dating 2023, avslojade att mer ann halften bruten 18-25 aringarna som identifierar sig som HBTQIA+, ager kommit ut villig en dejtingapp fore dom berattade for tryta kompisar och att. 1 dartill age saken da nya generationens singlar sagt att deras sexualitet sam konsidentitet vanligtvis sett blivit mer flytande do senaste tre aren. 2

Tinder lanserar kampanjen “Min etta Pride” for att hjalp medlempanjen bestar av ett langa olika stickers, eller “virtuella klistermarken”, saso medlemmar kan komplettera i forsvinna Tinder-profiler darfor at signalera att do ar nagon del av gemenskapen kring Pride. Dessa fungerar bade som ett metod att exponera sto pro Pride andock likasa som “conversation starters” darfor at sammanbinda kontakt tillsamman andra medlemmar:

– Vara HBTQIA+-medlemmar i aldrarna 18-25 age mer an fordubblats mirakel de senaste tvenne aren, och communityt befinner sig det snabbast stigande pa Tinder. 3 Vi befinner si sa hedrade ovan att agera ett roll i deras bege sig, a att komma ut at att lokalisera samhorighe, samt vi ar valdigt mana forsavitt att bilda ytterligar inkluderande taktik att forbinda nya autentiska kontakter – det dagens dejtare vardesatter allra maximal, anser Melissa Hobley, Chief Marketing befalhavare villig Tinder.

I undersokningen deltog 4000 aktivt dejtande manniskor i aldrarna 18-25 ar

  • Grima etta Pride-stickern skapades for att hjalpa do sasom harforleden kommit ut att hitta samt lite kontakt med andra att erfara Pride tillsammans
  • Sjalv kom ut online-stickern ar e fason att presentera att ens “komma ut”-resa borjade med en digitalt ett steg
  • Happy Pride-stickern visar att ni ar tillsammans sam firar Pride
  • Proud Ally-stickernar ett taktik att presentera sitt stod for Pride samt HBTQIA+ communityt oavsett agodel

Alldenstund natdejting befinner si det vanligaste sattet pro samkonade tv att motas 4 befinner sig det angelaget att HBTQIA-medlemmarna kanner sig sedda, horda samt sakerstalla kungen Tinder aret kring. under aren inneha Tinder introducerat flera funktioner som tillater medlemtidigt saso saken dar erbjuder sakerhetsfunktioner for allas forsakra. Dessa funktioner kan ses som ett verktygslada sasom ger medlemmar tillsyn ovan upplevelsen att anlanda ut online:

I undersokningen deltog 4000 aktivt dejtande personer i aldrarna 18-25 ar

  • Pronomen – Medlemmar kan valja opp mo fyra pronomen att framfora i sin image fran ett upprakning tillsamman 15+ valmojlighe.
  • Traveler pa hugget – Funktionen befinner si skapad for att bevara samt upplysa HBTQIA+ medlemmar villig Tinder kissbrides.com vГ¤rdefull hyperlГ¤nk om risken att bruka dejtingappar i do ungefar 70 lander saso aven fortsattningsvis age diskriminerande grundnorm sasom kriminaliserar communityt.
  • Maxavstand – tillgangligt i profilinstallningarna. Ens plats begransar icke mojligheterna till nya matchningar. Medlemmar kan utvidga sin radie upp mo 15 mil, alternativ anvanda Pass-funktionen darfor at alstra forbindelser varje som helst i varlden.
  • Kloss Contact – Medlemmar kan lat namna vilka kontakter sasom ogarn skal dyka upp i flodet, alternativ do kontakter en ick vill skall se sin framtoning pa Tinder. Oavsett forsavitt kontakterna redan finns gallande Tinder alternativ beslutar att fyll ner senare med synonym kontaktinformation, kommer dom ick att visas sasom en mojli matchning.
  • Konsidentitet och sexuell laggning – Tinder-medlemmar kan valja emellan ytterligare annu 50 konsidentiteter sam sexuella laggningar.

Medlemmar kan se “The Pride Sticker city” samt bifoga klistermarken i sin imag via att klicka vidare a Pride-aviseringar i appen.

I undersokningen deltog 1000 aktivt dejtande folk i aldrarna 18-25 ar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *